HUSMODELLER

PASSIVHUS SERIE FH

Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, elbil, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er. VM Passivhus FH är en Serie på 3 styck standardhus från 72 kvm till 122 kvm boyta.

PLUSENERGI- & NOLLENERGIRADHUS

Nedan har vi tagit fram några radhus. G 325 TPR är ett plusenergiradhus och G 250 TPR samt G 286 TPR är nollenergiradhus. Skillnaden mellan plusenergihus och nollenergihus är att våra plusenergiradhus producerar energi / el på ca 11,000 Kwh men hushållet förbrukar enbart ca 7,000 Kwh, våra nollenergiradhus producerar energi / el på ca 7,000 Kwh och förbrukar lika mycket. Skillnaden rent konstruktionsmässigt är att på plusenergiradhusen är det placerat solcellspaneler på altantaket för att komma upp i totalt ca 60 kvm solpaneler kontra 40 kvm på nollenergiradhusen.

Vår inhouse arkitektbyrå www.silverstad.com hjälper självklart er att ta fram just den planlösning och radhusdesign som passar ert projekt.